TASA LOGISTIC OY

Historiaa

Yrityksemme juuret johtavat 90 luvun taitteeseen, joka on mahdollistanut vuosikymmenien yli periytyvän ammattitaidon aina tähän päivään saakka. Olemme kokeneet alan kehityksen ja murrosvaiheiden uusiutumisen, jonka ansiosta ammattitaitomme koostuu pitkäjänteisestä kokemuksesta, jatkuvasta kehittymisestä sekä uusiutumiskyvystä. Tuotamme nykyaikaisia tehokkaita ratkaisuja asiakkaittemme tarpeet huomioiden ja olemme aina valmiit toimimaan ketterästi tiukoissa aikatauluissa ja tyytyväisyystakuulla.

Koska haluamme tuottaa aina laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua, keskitymme tiiviiseen yhteistyöhön ja huomioimme niin asiakkaan kuin toimittajankin tarpeet.

Keskitymme jatkuvasti toimintamalliemme parantamiseen sekä henkilöstömme hyvinvointiin, työturvallisuuteen ja kouluttamiseen.

Sukupolvenvaihdoksen myötä niin ala kuin yrityskin on kehittynyt merkittävästi, ja teknologian tehostuessa modernille uusiutumiselle on jatkuvasti suurempi tarve kilpailukyvyn säilyttämiseksi.

Toimintamme on lähes kolminkertaistunut viimeisen kolmen vuoden aikana, ja tavoitteenamme on luoda uusia mielekkäitä työpaikkoja sekä olla yksi suomen vahvimpia ja luotettavampia työnantajia lähitulevaisuudessa. Haluamme myös kantaa kortemme kekoon ilmastosopimukseen sitoutuen vähentämällä hävikkiä, sekä muovijätett, mitaten jätteen määrää ja tekemällä toimenpiteitä sen vähentämiseksi.   Käytämme nykyaikaista ja vähä päästöistä kalustoa niin autoissa kuin trukeissa ja nostimissa, suosimme yhteiskuljetuksia, sekä keskitymme energiansäästö ratkaisuihin niin työmaalla, kuin asiakkaan kohdetta suunnitellessa. Aivan kuten keskitymme kustannustehokkuuteen.

Yrityksessämme keskitytään myös tasa-arvoon. Olemme kaikki yhtä arvokkaita, niin asiakkaiden kuin työntekijöidemme kesken. Toimintamme perustuu avoimuuteen ja luottamukseen joka ei suvaitse epätasaarvoisuutta tai syrjintää. Vaadimme tätä myös yhteistyökumppaneiltamme.

Tahdomme olla alamme edelläkävijä, joka vaatii sitoutumista ja työskentelyä.

1/3

Arvot

Luottamus

Onnistunut yhteistyö edellyttää luottamusta niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa ja lupausten pitäminen ajallaan on vahva perusta luotettavalle yhteistyölle. Pidämme tehdyt lupauksemme, koska haluamme olla varma kumppani niin pienissä kuin suurissakin asiakastöissä. Arvoihimme sitoutuminen, asiakkaan tarpeiden kuuntelu, tuotettu työ ja työntekijöittemme hyvinvointi on lupauksia jotka haluamme pitää aina.

Kestävä kehitys

Tasa Logistic Oy:n toimintamallit ja arjen päätökset tehdään myös ympäristöarvot huomioiden. Haluamme tuottaa ympäristöystävällistä laatua eettisin periaattein, ja se näkyy niin hukkamateriaalia säästävissä toimituksissa kuin työntekijöiden tyytyväisyydestä huolehtimisessa  Myös jatkuvan parantamisen (continuous excellence) periaattees ovat osana toimintamme ydintä.

Kehittyminen

Sitoudumme keskittymään ja kehittämään niin yritystä kuin henkilöstöä. Uskomme, että panostamalla ajantasaiseen kouluttautumiseen, toimintamallien kehittämiseen ja hakemalla säännöllisesti hyödyllisiä käytäntöjä mahdollistaa kykyme tuottaa asiakkaalle maailmanluokan laatua. Lyhyen ajan tavoitteenamme on Suomen Vahvimmat AAA luottoluokituksen saavuttaminen, sekä hyvän työpaikan meriitti. Haluamme myös olla alamme vastuullisen hiilijalanjäljen suunnannäyttäjä.

Tasa-arvo

Uskomme yhdenarvoisuuteen. Olemme syrjintävapaa työpaikka ja noudatamme tasa-arvoisuutta ikään, sukupuoleen, ihonväriin tai asemaan katsomatta. Korkea työntekijöidemme hyvinvointi perustuu luottamukseen ja sen on kuljettava käsi kädessä tasa-arvon kanssa. Asioista puhutaan ja ne selvitetään. Emme hyväksy kiusaamista, syrjintää tai mitään siihen viittaavaa. Viestimme avoimuutta ja odotamme sitä niin henkilökunnalta kuin yhteistyökumppaneiltamme.

Ota yhteyttä

Info@tasalogistic.fi

+358505575444

Y-tunnus: 2282013-0

© 2019 Tasa Logistic Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhteistyössä Regen