VARASTOINTIKALUSTE-RATKAISUT

Tasa Logistic tuottaa kaikenkokoisiin tarpeisiin optimoituja varastointikalusteratkaisuja. Teemme päätökset yhdessä asiakkaan kanssa ja rakennamme sekä toteutamme ketterän ratkaisusuunnitelman, joka takaa varastotilan mahdollisimman tehokkaan ja turvallisen käytön standardien mukaisilla kalusteilla. Täysin uuden kalusteratkaisun lisäksi kykenemme toteuttamaan edullisempia ratkaisuja jo aikaisemmin hyödynnetyillä, kuntotarkastetuilla kalusteilla.

Kuormalavahyllyt

Lavahyllyratkaisuissa huomioidaan mm. lavapaino ja hallin korkeus. jotta tilaan saadaan mahdollisimman monta lavapaikkaa. Kauttamme saa sekä kevyitä että laajamittaisia kokonaisuuksia, ja tarvittavia työkoneita kuten trukkeja ulko ja sisäkäyttöön (vastapaino, työntömastotrukki tai lavakerääjä). keskustelemme mielellämme lisää teille parhaista malleista. Olemme auttaneet asiakkaitamme mm. perus kuormalavahylly-, syväkuormaushylly- sekä erikoishyllyratkaisuissa.

Pientavarahyllyt

Pientavarahyllyt ja niiden lisäosat soveltuvat erinomaisesti mm. kaupan ja teollisuuden alojen toimistojen arkistointitarpeisiin ja muihin ahtaiden sekä matalien tilojen järjestelyyn. Pientavarahyllyjärjestelmä on vahvarakenteinen ja suoraviivaisen asennussuunnitelmamme ansiosta nopea asentaa. 

Huom: Voimme toteuttaa toimeksiannon myös siirtohyllyratkaisuna, jolloin tilaan saadaan mahdollisimman paljon hyllykapasiteettia.

Ulokehyllyt

 

Ulokehyllyt soveltuvat pitkien ja raskaiden tavaroiden säilytykseen, Jalka ja ulokemalleja on laajamittaisesti ja asiakkaiden tarpeisiin pitkälti saatavilla.

Ulokehyllyt voidaan asentaa niin ulko kuin sisäkäyttöön. Asennuksen lisäksi suunnitelemme myös hyllyyn soveltuvan kattorakenteen ja pressun jollin asiakkaan materiaalit pysyvät kuivina ja säilyy ulkoilmassa hyvin.

Tasoratkaisut

 

Tasoratkaisun rakenne on yleensä laajempi kokonaisuus ja koostuu teräsrungosta sekä filmivanerilattiasta

Suunnittellemme tasoratkaisut aina asiakkaan tarpeen mukaan. Esimerkiksi jos hallin tila on korkea ja haluatte jakaa sen kahteen tai kolmeen kerrokseen, räätälöimme ratkaisumme sen mukaisesti. Tasoratkaisut soveltuu erinomaisesti yhdistettäväksi pientavrahyllyjen kanssa, tällöin mahdollinen hukkatila saadaan myös tarpeeseen ja tilaanne mahdollisimman suuri määrä varastointipaikkoja.

Toimistokalustaminen

Toimistokalustamisen sopii myös kaikenkokoisiin tiloihin. Suunnittelemme asiakkaille toimivan ja ergonomisen tilan joka takaa työviihtyvyyden. Kauttamme saa mm. tavallisia ja sähkösäädettäviä toimistopöytiä sekä tuoleja erilaisiin tarpeisiin.

1/4
Ota yhteyttä

Info@tasalogistic.fi

+358505575444

Y-tunnus: 2282013-0

© 2019 Tasa Logistic Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhteistyössä Regen